Džemala Bijedića 160
Zatvoreno 09:00 - 21:00

Kako protiv lošeg raspoloženja u januaru?

Nakon novogodišnjih praznika i vraćanja u "stvarni svijet" mnogi od nas se osjećaju umorno i neraspoloženo...

Protiv svih loših stvari u životu se borim odlascima u prirodu i svakodnevnim boravkom na svježem zraku, pa je i u borbi protiv lošeg raspoloženja, zdrav život moje najvažnije oruđe.

Vježbanje se, naravno, podrazumijeva.

Ovog januara mi ipak treba malo više od prirode i vježbanja jer je cijela protekla godina bila pa... šta da kažem, bila je to 2020. Ne ponovila se.

Zato sam smislila šta još da uradim da bih se osjećala bolje.

Sredit ću kosu. Uraditi promjenu. Posjetit ću: Change Studio i tražiti da mi naprave neku ludu i trendi frizuru. Iskoristit ću super sniženja u Frisa i radovati se svojoj prekrasnoj kosi.

Dobra stvar u januaru su upravo te super cijene pa ću obavezno svratiti i do English Home kako bih se počastila nekom lijepom i udobnom posteljinom. Dobar san je pola zdravlja, ali i pola sreće.

Također, važno je pronaći neke male stvari u životu kojima ćemo se radovati. U mom slučaju, to je otvorenje Metropolisa u BCC-u. Odsad će moje najdraže slastice biti bliže meni, Ili ja bliže njima. Kako god, uživat ću. A kalorije ću već potrošiti vježbanjem i dugim šetnjama u prirodi.

I za kraj, ništa manje važno, obnovit ću garderobu. Ne mislim potrošiti puno, već osvježiti ono što već imam nekim sitnicama.

Vjerujem da će rezultat biti: Januar vs. Ja - 0:1. ;)

Zaljubljena u prirodu