Džemala Bijedića 160
Otvoreno 09:00 - 21:00

Cipele koje moraš imati

Ako nemaš jedan neon komad obuće ili obuće s uzorkom ne možeš se zvati trendsetericom.

Ovog proljeća cipelarima svih fashionistica vladaju precool neon nijanse i odvažni uzorci. Nova Gemina kolekcija me oduševila jer pršti baš takvim asesoarima.

 

Neon boje su već nekoliko sezona must have i privlače pažnju gdje god se pojavite. Neon žuta, boja limete i pink su najčešće izbori. U Geminoj ponudi za proljeće bez daha su me ostavile ove baletanke s cirkonskim detaljima i satenom. Boja limete i specifičan dizajn učinit će svaku kombinaciju posebnom. Moja preporuka je da ih nosite uz basic farmerice i oversize bijelu košulju. Za one smjelije, za wow efekat, umjesto bijele obucite pink košulju ili sako.

 

Pink i lak nikad nisu izgledali bolje zajedno. Stylish i moćne, za business ili casual kombinacije. Pink je hit boja koju možete slagati s drugim drečavim i neon bojama ili nositi kao osvježenje uz klasiku, crno ili bijelo.

Zanimljiv uzorak i šnala na cipelama s blok petom super je odabir za one koje vole nešto zanimljivije asesoare. Super sklad boja i udobnost koja obećava da ćete u njima izdržati cijeli dan bez problema prednosti su ovog modela koje su me navele da razmišljam i o njihovoj kupovini. 

Leopard uzorak je klasika koja razbija monokromatske stilove, ali i savršeno se slaže uz neon i eklektične outfite. Ako poput mene, vašem cipelaru želite dodati nešto unikatno, onda su ove leopard baletanke s mašnom i cirkonima komad koji će pomjeriti granice.

Situacija s pandemijom dodatno je povećala popularnost patika i udobne obuće. Zato sam iz Gemine ponude odabrala nekoliko modela patika. Prvi favorit su super udobne i fashion Moschino patike s neon đonom. Ne mogu se odlučiti, pink ili žute? Za oko su mi zapele i ove Bogner predimenzionirane patike u više boja. Kombinacija koja sigurno neće proći nezapaženo. Udobne i cool.

 

Nakon mog posjeta Gemi i pregleda cijele kolekcije, najveći izazov je koje odabrati.


Djevojka sa stilom