Džemala Bijedića 160
Otvoreno 09:00 - 21:00

Kako urediti dom na najlakši način?

Kažu da je jako teško urediti svoj dom kada imaš cijeli popis obaveza koje svakodnevno radiš, ali nemoj brinuti. Samo jedna posjeta BCCu u Sarajevu, olakšala je moj život!

 Često me prijateljice pitaju kako stižem da svakih nekoliko mjeseci, preuredim neki dio svog doma. Odgovor je, poprilično jednostavno – biram mjesto gdje imam sve. Tako sam i ovaj vikend otišla do BCC Sarajevo i pronašla toliko novih stvari da su me djeca i muž poželjeli ostaviti tamo. Sve što smo kupili, jedva je stalo u naš mali auto, ali ne žalim, pronašla sam stvari za dnevni boravak, koje sam dugo tražila!

 

S obzirom da volim da isplaniram svaki svoj korak, prvo što sam uradila prije dolaska u BCC, pogledala sam novi Bingo katalog za uređenje doma. Tu sam pronašla sve s moje wish liste.

 

Dnevni boravak je već dugo trebao osvježenje. Krenimo redom, uvijek mi djeluje nedovršeno i prazno. Nedostaju detalji, a jedan od njih je podna lampa. Sada je napokon imam, a kad sam već kod detalja, na prazan zid se super uklopila zidna metalna polica na koju mogu staviti omiljene knjige, koje će moju sobu učiniti toplom i ugodnom.

 

TV na zidu nikako nije opcija i ne daje mi atmosferu porodičnog doma. Zato sam odlučila, da naša glavna investicija ovog mjeseca bude prekrasna komoda sa zlatnim hrastom. Kad sam već kod drveta, pronašla sam i super ramove u koje ću staviti naše porodične fotografije. Krajnje je vrijeme da ih izradim i sačuvam naše uspomene i na taj način.

 

Kada sam zapikala svoje favorite, brzo sam završila u marketu. Rekla sam šta želim, platila i ostalo prepustila ljubaznom osoblju Bingo marketa. I znaš šta, oni će mi dostaviti na kućnu adresu i to besplatno. Da, da, ako i ti živiš do 20 km udaljenosti od BCC Sa, eto još jedne olakšice u kupovini i preuređenju doma.

Ja presretna i zadovoljna, a ti?