Džemala Bijedića 160
Otvoreno 09:00 - 21:00

Sve što ti treba za uživanje u mjesecu fudbalske čarolije!

Istražio sam novi Bingo Katalog tehnike i pronašao sve što mi treba za uživanje tokom EURO 2020!

Počeo je EURO 2020 i svi želimo da uživamo u sportskim minutama na velikom TV ekranu kako bismo pomno pratili svaki pokret najdražih igrača na terenu. Sjajan, veliki televizor sam pronašao našao u novom Bingo katalogu tehnike i to po super cijeni! Telefunken TV LED s veličinom ekrana od 50 inči pretvara gledanje utakmice u magičan užitak! Ovaj Smart TV koji se može povezati na Internet dolazi s ugrađenim tunerom kao i mogućnošću priključka putem USB i HDMI kablova. Pronašao sam ga u Bingo City Centeru u Sarajevu po akcijskoj cijeni od 799,00 KM! Mojoj sreći nema kraja.

 

Još jedna od fenomenalnih stvari u novom katalogu je i Telefunken klima uređaj koji u sebi sadrži split sistem čiji je raspon rada od -10 do +43°C. Ovaj model ima timer kao i garanciju od 36 mjeseci. Ovog ljeta, meteorolozi najavljuju visoke temperature, zato sam odlučio da ih dočekam spremno.

 

Osim ovih proizvoda koji će ti pomoći da što više uživaš u mjesecu sporta i nadolazećim ljetnim danima, uz vrhunski Xiaomi Mi Essential romobil zasigurno nećeš zakasniti ni na jednu utakmicu koju gledaš s ekipom! Sklopiv i lagan za transport može se podesiti između tri brzine – u zavisnosti od toga koliko žuriš. Lako se može povezati na Bluetooth zato uvijek možeš pratiti gdje se nalazi! Jesam li već naveo da ga možeš kupiti po sjajnoj cijeni od 699,00KM?

 

Bingo katalog tehnike nudi sniženja na više od 122 proizvoda, brinući se da dobiješ najbolje ponude na stvari koje kupuješ, zato pravac BCC Sarajevo u kupovinu koja se isplati!