Džemala Bijedića 160
Otvoreno 09:00 - 21:00

Vikend za mene

Jeste li ikada bez djece gledali crtani u kinu? Ja sam uradila upravo to. Možda ćete reći da nisam normalna jer pored troje djece, crtići su sve što stižem pogledati. No ja ih oduvijek volim i nikada ih nisam prerasla.

Srećom, ni moje prijateljice. Uzela sam vikend za sebe, otišla u shopping, na frizuru i s prijateljicama na emotivni, zabavni i pametni crtani "Naprijed". CineStar je imao super ponudu pa su nas tri karte za royal beds mjesta izašle samo cca 12 KM.

Kupila sam ih online kako ne bismo stajale u redu. Ušle smo odmah u dvoranu, legle kao kraljice i uživale kao nikad. 

Mjesta pored nas su bila prazna jer CineStar strogo pazi na epidemiološke mjere tako da sam se osjećala sigurno i opušteno. Gledale smo dogodovšine dva brata vilenjaka, smijale se i puuuuno plakale.. Tako je to kada se sastanu tri emotivke, a sam crtani puca od emocija. 

Nakon filma smo sjele u Vatru na kolač. Dijeta? Nema šanse, na odmoru sam. Isprobala sam novi Ferrero dezert. Ljudi moji, šta je to tako dobro? Kao da je neka vilenjačka čarolija iz crtića koje smo gledale upala u taj kolač. Čista magija.

Zadovoljna i sa nekoliko kilograma više, vratila sam se kući svojim malim aždajicama i njihovom pogubljenom ocu koji je dan proveo sam s njima. Osjećala sam se kao da ih nisam vidjela 10 godina. Grljenje, ljubljenje, maženje  čim smo se ugledali.... Ali bio je to dan koji mi je baš trebao. Sjajan početak mog zasluženog godišnjeg odmora. 

Snalažljiva mama