Džemala Bijedića 160
Zatvoreno 09:00 - 21:00

Šta nam to sprema Bingo City Center?

Uzbuđenje kad se tako blizu meni otvaraju nove trgovine, mogu uporediti samo s uzbuđenjem djeteta koje se raduje novoj igrački.

Od 11. 12. u Bingo City Centeru otvaraju se: Alma Ras, Salamander, Dexy Co, The Athlete's Foot, s. Oliver i Frisa.

Sada ne moram ići dalje od svog omiljenog shopping centra da se uvjerim u kvalitetu najfinijeg rublja , da imam najženstvenije trendi cipele, da pronađem kuminoj bebi poklon, da odaberem cool patike ili onaj pepito šal koji baš moram imati, a i da moja kosa bude njegovana i lijepa. 

Već imam listu svega što želim, ali ako naletim  i na neka sniženja, znam da ću tu listu morati proširiti. ;) 

Jer kad je žena zaljubljena u shopping kupila samo jednu stvar po koju je krenula? Kupuje mi se neka praznična udobna pidžama, a možda bih i jednu takvu za najbolju prijateljicu. Volimo imati iste. Ni nove čizme nisu na odmet, jer baš bih trebala neke na štiklu. Elegantne, a cool, u nekoj boji konjaka ili možda bež. Hmmm, šta mi je još na listi decembarskih želja? Oh da, nova pegla za kosu. Ona koju imam je već dala maksimum, čupa me i nakon nje kosa nije toliko ravna i sjajna. To je to, definitivno ću kupiti neku novu.

Odat ću vam i jednu malu tajnu. Čula sam da se odmah nakon ove druge faze otvorenja Centra, ubrzo očekuje i treća. Mogla bih se ja i preseliti u BCC kako je sve počelo....

Djevojka sa stilom