Džemala Bijedića 160
Otvoreno 09:00 - 21:00

Modni trendovi za proljeće 2021.

Šta ćemo to nositi ovog proljeća? Čim dođe malo toplije vrijeme, započnimo s mantilima...

Inovativni mantili mogu se temeljiti na ideji klasika, ali bit će puno više od onog na što smo dosad navikli. Od dramatičnih revera do zanimljivih proreza, istaknutog struka i neobičnih rukava, unijet će dašak svježine u tvoj ormar.

Uživat ćemo i u XXL košuljama u svijetlim nijansama ružičaste i narandžaste boje. Čini se da moda nikad nije bila udobnija!

Ženstvenost ćemo istaknuti haljinama cvjetnih motiva u sunčano žutoj boji, a nosit ćemo i neonske haljine jer, zašto da ne? U 2021. je sve moguće.

Zbog izolacije smo se osjećali usamljeno i nevidljivo. Vrijeme je da se istaknemo  u masi. Zato će nam glavni saveznici biti lagani kaputi jarkih nijansi. Poželjne su pruge i patchwork. Sve što će ti pomoći da ne prođeš ulicom nezapaženo.

Voljet ćemo i vjetrovke. U svim oblicima i veličinama. Očekuje nas tolika raznovrsnost modela da ćeš sigurno  i ti pronaći vjetrovku baš za sebe.

Posebno će nas razveseliti šarene majice u svim duginim bojama. Moda će biti baš vesela!

Istaknute naramenice pod utjecajem 80-ih i dalje će biti aktuelne.

Nosit ćemo i mrežu, ali se nećemo osjećati uhvaćeno kao ribice. Naprotiv, mreža će nam dati osjećaj slobode i buntovništva.

Cijelo proljeće obilježit će nam pastelne boje. S nijansom koja podsjeća na tvoju omiljenu sortu ruže, na umirujući žuti maslačak, ljupki jorgovan, ružičaste božure ili suptilne zvončiće, nećeš pogriješiti.

Izgleda da će ovo proljeće biti svježe i raznoliko, baš kakvo proljeće i treba biti. Priznajem da jedva čekam! A ti?  

Djevojka sa stilom