Džemala Bijedića 160
Otvoreno 09:00 - 21:00

Space Jam porodična avantura

Prošli vikend sam bila u velikom Bingu u Bingo City Centru Sarajevo da kupim sve što trebam za tortu koju sam planirala praviti. Na samom ulasku u Centar, primijetila sam gužvu i puno mališana. Pogledavši bolje, imala sam šta i vidjeti, Svemirski dani i Space Jam su stigali u BCC Sarajevo. Ne pitajte kako znam za tu fantastičnu filmsku ekipu, mame sve znaju.

 

Odmah sam pozvala muža da dođu do centra. U međuvremenu sam obavila kupovinu u marketu u iznosu od 100 KM. Osim za tortu, kupila sam još neke sitnice za frižider jer isplati se dobiti priliku učestvovati u Svemirskim danima. Sreća muža nisam dugo čekala, on i naša najmlađa ekipa stigli su brzinom svjetlosti kad sam im rekla da ih čeka super zabava i prilika da uživamo u Space Jam filmu i košarkaškim trikovima.

 

Moj sin je oduvijek želio biti košarkaš, otkad je prohodao baca loptu i traži improvizirani koš po cijeloj kući. Zato je ovo odlična prilika za njega da se igra i zabavi. Na samom ulazu u centar postavljen je koš i odlična aktivacija. Potrošiš 100 KM ili više u bilo kojoj trgovini u BCC Sarajevo i dobiješ priliku da pokažeš svoje košarkaške vještine i osvojiš vrijedne filmske nagrade. Mom malom košarkašu vježba kući se isplatila, pogodio je dovoljno koševa za nagradu. Nije bilo veće sreće od njegove kada je osvojio ulaznice za Space Jam, film o kojem smo već pričali i koji smo duuuugo čekali.

 

Više nije bilo dvojbe šta radimo poslije kupovine, produžili smo u CineStar jer tamo se avantura nastavila. Odgledali smo film i uživali u smijehu i suuuuper košarkaškoj predstavi. Na prvu dosadan vikend, koji nije obećavao, pretvorio se u zanimljivu avanturu i Svemirske dane u Bingo City Centru Sarajevo.

 

Puni utisaka, večer smo završili sladoledom u Vatri i zadovoljni otišli kući. Mališani su produžili pod tuš i odmah u krevet. Mislim da je ovo bilo odlično vrijeme provedeno s porodicom. Moram priznati, nisu samo mališani uživali, i ja sam.