Džemala Bijedića 160
Otvoreno 09:00 - 21:00
CineStar
CineStar

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak

08:00-23:00

Subota-Nedjelja

08:00-00:00

Lokacija

Sprat: 0

Kontakt

036/333-340

E-mail

CineStar Sarajevo najveći je i najmoderniji multipleks u BIH sa 10 kinodvorana ukupnog kapaciteta 1.414 mjesta. Dvorane su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma.

Multipleksi CineStar godišnje prikazuju oko 150 filmskih naslova. Oni željni nove dimenzije zabave mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme format. 

Osim po veličini i tehnološkoj superiornosti, veći dio publike obožavat će ljepotu interijera te udobnost CineStarovih poznatih sjedišta u čak 5 formata. Regularna sjedišta izrađena su od kože s pomičnim naslonom naprijed i nazad, Love box sjedišta nude veću privatnost za parove, a VIP Relax su sjedišta s pomičnim naslonom i stolićem s bežičnim punjačem mobitela. Krajnje oduševljenje posjetioca izazvat će Royal beds ležajevi za dvoje, koji će biti ugrađeni u četiri dvorane, a u sarajevskom multipleksu prvi put u regiji predstavljaju se i Premium lože - ograđen i ugodnan dizajnerski prostor koji je pozicioniran u najbolji dio dvorane te koji nudi luksuzniji i intimniji doživljaj filma.

Posjetitelji mogu uživati u prepoznatljivim uslugama CineStara, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u tjednu, Matineje i Family paket, Spektakli, proslave rođendana u posebno dizajniranim rođendaonicama, ali i Loyalty programu koji omogućava uštede te još puno toga.

Cinema bar u kinu je doživljaj 

Inspirativnog dizajna, sa mnogo detalja u enterijeru koji će vas momentalno oduševiti, Cinema bar je mjesto u kojem možete uživati u kafi od jutra.

Cinema Bar nalazi se u sklopu kina CineStar. Želite li uživati u bogatoj ponudi Cinema bara ili želite organizovati poseban događaj, odaberite dobitnu kombinaciju – zabavu u baru i opuštanje uz film.

 

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak

08:00-23:00

Subota-Nedjelja

08:00-00:00

Lokacija

Sprat: 0

Kontakt

036/333-340

E-mail