Džemala Bijedića 160
Otvoreno 09:00 - 21:00
Salamander
Salamander

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

10:00-18:00

Lokacija

Sprat: 0

Kontakt

033/549-669

E-mail

"All things are difficult before they become easy" je francuska poslovica usko povezana sa pričom o Salamanderu i osnivačem Jakobom Sigle-om koji osniva brend "J. Sigle und Cie" u Kornwestheim-u 1885. godine zajedno sa vrsnim poznavaocem kože Max Levi-em.

Par godina kasnije ovaj dvojac kompaniju će preimenovati u Salamander, te započeti zvanično sa otvaranjem fabrike obuće i proizvodnjom. Za samo 14 godina poslije fabrika je godišnje proizvodila preko 2 miliona pari cipela, te proširila svoje poslovanje u 123 zemlje širom svijeta.

Danas Salamander grupacija je lider u proizvodnji obuće i modnih dodataka, ali i kompanija sa konceptom multibrand prodavnica koje u svojoj ponudi imaju svjetski i europski poznate brendove.

Na bosansko-hercegovačkom tržištu Salamander uspješno posluje već dvije godine, te je u vlasništvu Planika grupacije koja više od sedam desetljeća njeguje profesionalnu strast prema obući.

Sa puno emocija i entuzijazma Planika nastoji obuhvatiti sve svjetske trendove koje prezentuje kroz finalnu i pažljivo odabranu kolekciju ženske, muške, dječije, sportske i specijalne obuće što uz savremeni i udobni ambijent, te svakodnevni rad sa kupcima uokviruju mrežu od 76 maloprodajna objekta širom Bosne i Hercegovine. Svim ljubiteljima mode, kvalitetne i udobne obuće na raspolaganju su brendovi kao što je Tamaris, Nine West, Hogl, Peter Kasier, Caprice, Legero, Rieker, Salamander, Lloyd, s'Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Mexx, Nike, Puma i mnogi drugi.

Dugogodišnje iskustvo i kvalitet krunisali su certifikatima "Best Buy Award" u kategoriji najbolji omjer cijene i kvaliteta i "Qudal"; za superiorni kvalitet u odnosu na konkurenciju.

Ne propustite priliku da već u drugoj polovini mjeseca decembra posjetite novu Salamander prodavnicu u Bingo City Centru, te osjetite djelić ljubavi i strasti za cipelama i modom u svakom njenom obliku uz pažljivo odabranu novu kolekciju jesen/zima 2020 i inspirativni doživljaj kupovine.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

10:00-18:00

Lokacija

Sprat: 0

Kontakt

033/549-669

E-mail