Džemala Bijedića 160
Zatvoreno 09:00 - 21:00

Ko kaže da moramo odrasti?

Otkad smo bili mali željeli smo čim prije postati veliki. Odrasli ljudi koji mogu i smiju sve. A sad? Sad se samo želimo vratiti u taj bezbrižni period kada smo uživali u igri, bez imalo brige i stresa.

Zato, kad god imam slobodnog vremena odigram koju igricu na PS 4. Ne mogu reći da mi je dosadilo, ali sam kao i svi techno geekovi uzbuđen jer dolazi novi model. O da, čuo sam da krajem novembra, u novi shopping centar u mom komšiluku, Bingo City Centar, stiže petica. Pa niko sretniji od mene. 

Otkad je Sony najavio specifikacije nove konzole, odbrojavam dane. Novi procesor, nova grafička kartica, SSD umjesto hard diska,  nove mogućnosti zvuka, nove brzine obećavaju da je ovo najbolja konzola do sad. Osim ovih super opcija koje se radujem isprobati, dizajn je toliko moćan da mislim da će se super uklopiti ispod mog LED TV-a koji sam nedavno kupio. Tu će vjerovatno ostati za stalno.

Zbog trenutne situacije ne hodam puno pa sam uspio uštediti, a i prodat ću 4. Sad pravim računicu koliko igrica mogu kupiti?! Ako ništa, počastit ću se Call of dutyem, Black ops cold war. Zaslužio sam. 

Odmah sam javio i svojim najboljim prijateljima Damiru i Edi, ako ne misle kupovati novu konzolu, nek učestvuju s džojsticima. Svakako ćemo igrati zajedno. 

Jedno je sigurno, jedva čekam kraj mjeseca.

Techno Geek