Džemala Bijedića 160
Zatvoreno 09:00 - 21:00

Blog

Sve što ti treba za uživanje u mjesecu fudbalske čarolije!

Istražio sam novi Bingo Katalog tehnike i pronašao sve što mi treba za uživanje tokom EURO 2020!

Veliki Bingo za Velike Izazove!

Ko želi učestvovati u našem veeeelikom izazovu i osvojiti poklon u vrijednosti od 300KM? Sve što vam treba da učestvujete i pobijedite je malo mašte, spretnosti i brzina!

Proljetni detox i priprema za ljeto

S krajem proljeća i dolaskom ljeta poželim da mi neko bukvalno rukom odnese sav nakupljeni umor. Svakodnevno mi nedostaje energije i poleta. Zato, naročito u ovom, prelaznom periodu iskoristim sve blagodati prirode koje dođu u moj omiljeni Bingo market u Bingo City Center Sarajevo.

Kako urediti dom na najlakši način?

Kažu da je jako teško urediti svoj dom kada imaš cijeli popis obaveza koje svakodnevno radiš, ali nemoj brinuti. Samo jedna posjeta BCCu u Sarajevu, olakšala je moj život!

Cipele koje moraš imati

Ako nemaš jedan neon komad obuće ili obuće s uzorkom ne možeš se zvati trendsetericom.

Kako da usrećiš ženu?

Postoji ta fama da smo mi žene jako komplicirana bića. I da je jadnim muškarcima baš teško shvatiti šta je to što mi želimo. A zapravo je sasvim jednostavno.

Tulipani u ruci, proljeće u mislima

Prije smo znali mjesecima čekati određeno godišnje doba da u cvjećaru dođe naš omiljeni cvijet.

Šta Snalažljiva mama radi za Valentinovo?

Ovo Valentinovo smo planirali zamoliti moju sestru da nam pričuva djecu i da, nakon duuugo vremena, moj dragi muž i ja izađemo na ručak ili večeru... možda i u kino...

Kako da pronađeš savršene naušnice za sebe?

Naušnice su moj omiljeni komad nakita. Čine lice izražajnim, a uz pravilan odabir, mogu istaknuti adute ili sakriti manje nedostatke.

Testirao sam Xiaomi Redmi 9A

Prvo, moram naglasiti da Redmi 9A spada u klasu budžet telefona. Zaista je povoljan, a šta za vrlo nisku cijenu možemo dobiti?