Džemala Bijedića 160
Otvoreno 09:00 - 21:00
Bingo Plus
Bingo Plus

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

08:00-22:00

Nedjelja

08:00-21:00

Lokacija

Sprat: 0

Kontakt

080/020-010

E-mail

Jedna rečenica opisuje novi Bingov hipermarket u Bingo City Centeru u Sarajevu: Povoljno i sve na jednom mjestu!

Najsavremenija oprema za trgovine, moderan i ugodan ambijent, prostranost i sklad boja, bogatstvo asortimana prehrane i neprehrane, na 10.500 kvadratnih metara, razlog su za posjetu našem Bingo Plus hipermarketu.

Ukoliko želite ručak za svega nekoliko minuta, odaberite nešto iz ponude na našem gastro odjelu. Upotpunite to kolačima iz slastičarne, a naše ljubazno osoblje će pripremiti i svježe cijeđeni sok po vašem izboru. A možemo vas i ugostiti u restoranu unutar marketa, kako biste obrok pojeli čim ga kupite. Želite ribu za večeru? Dolaze vam gosti? Trebate hladne plate? Salate, voće i povrće? Sve imamo. A tek mesnica! Uvijek svježe meso – imperativ je za Bingo mesnicu. Uz povoljne cijene, vaša briga o obrocima je završena. Sve na jednom mjestu!

Ako ste vegetarijanac, vegan ili jednostavno imate zdrave prehrambene navike, na našem odjelu zdrave hrane pronaći ćete baš sve. Nismo zaboravili ni hedoniste! Za ljubitelje vina, vinoteka je idealna destinacija. Osim ambijenta koji će vas oduševiti, tu je i velika ponuda domaćih, regionalnih i internacionalnih vina.  Ljubitelji slastica, a naročito čokolada pripadaju hedonistima? Sigurno da! Zato imamo više od 400 vrsta čokolada i pralina!

Šminka, higijena, njega tijela, kose i noktića ne moraju vam više oduzimati vrijeme. Ne treba vam više šest trgovina za pet proizvoda. Dođete u Bingo i nađete sve. Usput skoknete do odjela hemije i obradujete vaše rublje najljepšim mirisnim notama deterdženata i omekšivača.

Odjel sa igračkama će vas ostaviti bez daha! Veliki izbor svih vrsta igračaka znači da će se kupovina sa djecom malo odužiti, zar ne?

Pas ili maca su vam najbolji prijatelji, a budite se uz zvuk vaše ptice? Ribice i kornjačice krase vaš životni prostor? Imamo i za njih apsolutno sve! 

Naš hipermarket je idealna lokacija za tehniku. Ukoliko tražite male kućanske aparate ili istinske prvake tehnologije: led televizore, laptope, PS4 konzole i mobitele - možete odahnuti. Od igle do lokomotive na odjelu alata!

Kad kažemo da imamo „sve za dom“, stvarno tako mislimo! Namještaj, kućni tekstil, posuđe i dekoracije, samo su dio onoga što imamo u ponudi kada opremte dom.

Na kraju, šta je svima jako važno? Urban ili elegantan, klasični ili poslovni stil odijevanja? Imamo i to. Na odjelu odjeće i obuće možete pronaći poznate svjetske ali i domaće brendove po super cijenama. 

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

08:00-22:00

Nedjelja

08:00-21:00

Lokacija

Sprat: 0

Kontakt

080/020-010

E-mail