Džemala Bijedića 160
Zatvoreno 09:00 - 21:00
Dresscode
Dresscode

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

10:00-18:00

Lokacija

Sprat: 0

Kontakt

033 203-435

E-mail

Prevent grupacija okuplja 20 članica u 16 gradova širom BiH. Od osnivanja do danas, Prevent je razvio nekoliko brandova koji su postali prepoznatljivi, a jedan od njih je i Dresscode. Dresscode je domaći, bosanskohercegovački modni brand, prilagođen domaćem tržištu, koji broji 14 zaposlenih. Inspirisan je samosvjesnim, jedinstvenim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe, niti svog izračaja.

Dresscode tim iz sezone u sezonu pomiče granice i zbog toga je danas prepoznatljivo ime u modnom i poslovnom svijetu u Bosni i Hercegovini.
 

Ponuda kvalitetnih proizvoda prilagođena je potrebama tržišta, tako da je muško odijelo, koji je ključni proizvod, razvijen u svim krojevima, od njemačkog stila
regular fit zbog njegove ležernosti, do italijanskog slim fit i extra slim fit koji je izrazito strukiran i naglašava figuru.

Iskustvo i znanje vrhunskih krojača, tradicija proizvodnje uz posebno odabrane materijale specifičnih tekstura koji prate posljednje modne trendove, učinit će da muškarci i žene
 dobiju savršeno odijelo, koje pomažu pri iskazivanju osobnosti i stava svakog Dresscode kupca.

Modni komadi se šiju u Travniku naslanjajući se na bogatu historiju proizvodnih pogona. Postoje dvije proizvodne linije sakoa te po jedna linija hlača i prsluka. Posebno je interesantno da je prosječna starost zaposlenih u Travniku oko 24 godine, a iz ovog pogona je potekao temelj za Dresscode. I u Bugojnu se proizvodi odjeća i obuća za muškarce i žene, koja se može pronaći na dvije lokacije u Sarajevu: Aria Mall i Bingo City Center, te u outlet u Bugojnu.

Dresscode u prodavnicama nudi nezaboravno iskustvo kupovine, dok radi i na razvijanju inovativnih odnosno online načina prodaje, kako bi bio što bliže kupcima.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-21:00

Nedjelja

10:00-18:00

Lokacija

Sprat: 0

Kontakt

033 203-435

E-mail