Džemala Bijedića 160
Zatvoreno 09:00 - 21:00

Šta Snalažljiva mama radi za Valentinovo?

Ovo Valentinovo smo planirali zamoliti moju sestru da nam pričuva djecu i da, nakon duuugo vremena, moj dragi muž i ja izađemo na ručak ili večeru... možda i u kino...

Ali život nikad ne ide kako planiramo. Moja sestra se prehladila, a ona nam je jedina opcija za čuvanje. Starije bih i mogla poslati prijateljici, no beba samo kod moje sestre ne plače.

Nakon prvih deset sekundi šoka i odustajanja od svih planova, zaključili smo da ćemo ipak imati Valentinovo. I to najbolje, ikad. 

Idemo u provod s mališanima. Valentinovo je dan za ljubav, zar ne? A gdje su djeca, tu je i ljubav.

S obzirom da sam osoba koja voli organizaciju, već sam napisala cijeli plan za nedjelju. Naravno, muž mi se nasmijao i  u svom stilu rekao: Samo polako i bit će dobro. 

A plan izgleda ovako:

12:30 - Magic Mirror u BCC-u. Ovo je foto kabina uz koju dolaze prikladni Valentinovo rekviziti da bi fotke bile što slađe. Tu ćemo se malo ludirati  i napraviti zajedničke fotke. Ono što je super jeste što je ovo poklon Centra pa najljepšu uspomenu dobivamo besplatno. 

13:00 - Idemo u Cinestar! Gledat ćemo ovaj cool crtani. Ne znam ko se više raduje, djeca ili nas dvoje matorih. 

14.30 - Čim završi crtani, idemo u Metropolis Family, koji se također nalazi u BCC-u. Znam da ćemo dotad već biti jaaako gladni. Mislim da ćemo uživati u Napoletana pizzi. Beba će dobiti kašicu. 

16:00 - Dezert dolazi na kraju! Pored Metropolisa je Caffe slastičarna Vatra, a tu su naši omiljeni kolači. 

17:00  Idemo kući, sretni, siti, zadovoljni, puni ljubavi... 

Naravno, bit će tu i nosanja bebe, i mijenjanja pelena, i svađe među klincima... ali sve je to život. Takav, kakav je... A sve dok se volimo, meni je savršen.

Snalažljiva mama