Džemala Bijedića 160
Zatvoreno 09:00 - 21:00

Veliki Bingo za Velike Izazove!

Ko želi učestvovati u našem veeeelikom izazovu i osvojiti poklon u vrijednosti od 300KM? Sve što vam treba da učestvujete i pobijedite je malo mašte, spretnosti i brzina!

Kako ćeš se ti snaći u kupovinu za samo 15 minuta? Inflencerke Šejla i Lejla Ramović te pozivaju da im se pridružiš u našem veeeelikom izazovu!  

 

Imaš priliku osvojiti poklon u vrijednosti od 300KM. Prijave su danas otvorene, a na njihovim Instagram profilima pronađi sve detaljne informacije.

  

Pravila natječaja „Veliki izazov“

Pravila i uslovi za učešće u natječaju:


1. Podaci o organizatoru


Organizator natječaja pod nazivom „Veliki izazov“ (u daljnjem tekstu: organizator darivanja) je Bingo d.o.o.


2. Namjena natječaja putem Instagram stranice i Bingo marketa PJ 247 BCC Sarajevo


Svrha natječaja je promocija Instagram stranice, asortimana i kategorija u Bingo marketu PJ 247 BCC Sarajevo.


3. Učesnici i način sudjelovanja


Sudionici (učesnici) natječaja mogu biti sva fizička lica, punoljetne osobe sa stalnim prebivalištem u Bosni i Hercegovini, koji prijave tim (2 osobe) na Instagram stranici ramoviceva (Šejla Ramović) i ramoviclejla (Lejla Ramović). Prilikom prijave, u komentar na post „taguju“ jedan Instagram profil i napišu zašto oni trebaju da učestvuju u natječaju. Sudionici mogu tagovati više osoba, pod uslovom da svaki put taguju drugu osobu.

Nakon izvlačenja učesnika (timova) u Bingo marketu, PJ 247 BCC Sarajevo, će biti održano takmičenje.

Osobama koje na bilo koji način izravno sudjeluju u pripremi i sprovođenju natječaja, nije dozvoljeno sudjelovati u natječaju, kao ni uposlenicima kompanije Bingo. Dva tima će se takmičiti u isto vrijeme, a pobjednički tim je onaj koji u zadanom roku (15 minuta) uspije da pronađe proizvode (unaprijed pripremljene od strane organizatora) i dekorira stol za 4 osobe.

4. Trajanje natječaja 


Program prijave učesnika u natječaju trajat će u periodu od 17.6. do 22.6.2021. do 19:00. Izvlačenje učesnika natječaja će biti 22.6.2021. u 20:00, po principu najkreativnijeg odgovora. Učesnike (timove) izvlače influencerke Šejla Ramović i Lejla Ramović, a natječaj se održava u Bingo marketu, PJ 247 BCC Sarajevo, 27. 6. 2021. Pobjedniku natječaja će biti dodijeljen poklon vaučer po završetku.


5. Darovi

 

Darovni fond: 400,00 KM, odnosno 1 poklon vaučer za kupovinu u Bingo hipermarketu BCC Sarajevo u vrijednosti od 300KM (glavni dar), 1 poklon vaučer za kupovinu u Bingo hipermarketu BCC Sarajevo u vrijednosti od 100KM (utješni dar). Nakon završetka natječaja, timovima će biti dodijeljeni glavni i utješni dar.

Svaki učesnik u programu natječaja može dobiti samo jedan dar.


6. Utvrđivanje pobjednika i obavještenje o dobitniku


Pobjednici natječaja će biti objavljeni na web stranici Bingo City Center Sarajevo. (
https://sarajevo.bingocitycenter.ba/ 


7. Primanje dara


Preduvjet za primanje dara je da se sudionici slože s ovim pravilima i kvalificiraju se za izvlačenje dara.


Organizator zadržava pravo da ne dodjeljuje dar ako:
• pobjednik se nije kvalificirao za dar,
• utvrdi se da je korisnik sudjelovao u programu darivanja kršeći pravila i uvjete darivanja,
• Isključenje odgovornosti.


Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za:
• neaktivnost mrežnog profila koja je posljedica neuspjeha partnerske mreže ugovornog partnera, nestanka struje ili drugih tehničkih poremećaja koji mogu privremeno poremetiti upotrebu usluga mrežnog profila,
• sve posljedice koje bi sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u programu darivanja na koje organizator ne može utjecati,
• bilo kakve posljedice o upotrebi dara.


8. Obaveze dobitnika da preuzmu glavni dar


Ako pobjednik ne ispunjava uvjete utvrđene u ovim pravilima za prihvatanje dara ili odbije prihvatiti dar u roku od 3 dana od dana završetka natječaja, smatra se da je organizator programa darivanja slobodan od svih obveza prema dobitniku dara. Iskoristivost/validnost vaučera: 27. 7. 2021.


9. Zaštita ličnih podataka


Svi lični podaci dobiveni od sudionika natječaja zaštićeni su u skladu s ovim članom 11. i u skladu s općim aktima organizatora nadmetanja u području zaštite osobnih podataka i u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka (Zakona o zaštiti ličnih podataka ("Službeni glasnik BiH", broj 76/11). Učesnici natječaja izričito se slažu da će organizator iste koristiti njihove lične podatke, koje dostave učesnici u toku sudjelovanja u natječaju, samo za potrebe natječaja.


Učešćem u natječaju učesnici potvrđuju da su svjesni da prihvaćaju i da se slažu s pravilima pravilnika o natječaju. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća, ova pravila smatrat će se primarnim u odnosu na bilo koju drugu publikaciju, bilo u tiskanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila utvrđuje isključivo organizator.

 

 

10. Pristup pravilima o darivanju


Pravila natječaja su objavljena na web stranici  
https://sarajevo.bingocitycenter.ba/ i https://bingotuzla.ba/ i dostupna su svim učesnicima u svakom trenutku.


11. Ostale odredbe


Organizator neće razmatrati zakašnjele i nepotpuno ispunjene ili neispravno ispunjene prijave za natječaj. Odluka organizatora natječaja o svim pitanjima i pravilima vezanim za istu je konačna i odnosi se na sve učesnike.
Organizator natječaja zadržava pravo izmjene ovih pravila ako to zahtijevaju pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. Obavijestit će sudionike o svim promjenama ovih pravila postavljanjem na web stranici 
https://sarajevo.bingocitycenter.ba/ i https://bingotuzla.ba Nastavak sudjelovanja u natječaju nakon objavljivanja bilo kakvih promjena pravila smatra se prihvaćanjem i pristankom na promjene.


Svi sporovi koji proizlaze iz konkurencije i koji se ne mogu riješiti međusobnim dogovorom, podložni su nadležnom Općinskom sudu Sarajevo.