Džemala Bijedića 160
Zatvoreno 09:00 - 21:00

Zašto je CineStar najbolja destinacija za cijelu porodicu?

Pored toga što su kino dvorane fenomenalno uređene, program koji nude savršen je za djecu različitog uzrasta.

 Počeli su dječiji raspusti što za nas mame znači još više posla oko naših mališana. Obično tokom raspusta trudim se da im obezbijedim sve kako bi uživali i imali ispunjen dan različitim aktivnostima. Upravo zato, rado ih vodim u CineStar jer imaju potpuno digitalizirana kina opremljena najsavremenijim tehnologijama, u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima.

 

Pored toga što su kino dvorane fenomenalno uređene, program koji nude savršen je za djecu različitog uzrasta. Ove subote odlučila sam da ih vodim na projekciju animiranog filma Luka, gdje će nas prije projekcije pozdraviti i njihov omiljeni regionalni YouTuber DexRock!

 

S obzirom na to da su naši klinci dovoljno veliki da sami gledaju film, počastit ćemo ih ekskluzivnim DexRock menijem koji se sastoji od svjetleće DexBrock majice, srednjih slanih kokica i bezalkoholnog pića! Biće to sasvim dovoljno da uživaju u filmu i kući krenu s novom najdražom majicom. Sretna sam što im mogu ostvariti još jednu želju i tako biti sigurna da će stvoriti uspomene za pamćenje.

 

Dok klinci budu uživali u filmu, nas dvoje matorih uželjeli smo se akcije, tako da ćemo mi pogledati Paklene ulice 9 u 4DX!

 

Subota je odličan dan da cijela porodica uživa u CineStaru, zato tvoje mališane za ruku i vidimo se u Bingo City Centru, na adresi Džemala Bijedića br. 160!

 

Eh da, da ne zaboravim,  ako želite da vaši mališani proslave rođendan kao zvijezde, provjerite opcije koje CineStar nudi!